keskiviikko 31. toukokuuta 2017

SEKSI MYY: SATOJA TUHANSIA PELKÄLLÄ KUVALLA

http://www.is.fi/viihde/art-2000005197858.html

https://www.stara.fi/2015/12/18/kendall-jenner-tienaa-jopa-300-000-dollaria/

Instagram on sovellus johon ladataan kuvia. Monille Instagram on arkipäivän viihdettä, hetkiä joita jakaa ystäville ja tutuille, muttei suinkaan kaikille. Monet julkisuudesta tutut kasvot käyttävät Instagramia bisneksenä, jolla voivat tienata jopa kuusinumeroisia summia.

Hyvänä esimerkkinä tästä ovat etenkin sosiaalisesta mediasta tutut kasvot: Cheyenne Järvinen ja Kendall Jenner.

Monet yritykset, kuten vaikkapa alusvaatteita kauppaavat yritykset hyödyntävät Järvisen suuren somesuosion tekemällä sopimuksen hänen kanssaan: Cheyenne postaa kuvan yrityksen alusvaatteissa, eli mainostaa merkkiä, jolloin yritys maksaa Järviselle sovitun summan. Järvisen Insagram profiilissa vieraillessa yhdestä asiasta voi olla varma: Järvinen on saavuttanut suuret määrät seuraajia mm. paljaalla pinnalla, jota ei epäile esitellä. Neitokainen ei muutenkaan ole viime vuoden aikana välttynyt otsikoilta: Järvinen on löytynyt kohuista liittyen mm. artistien tapailusta tai rintojen suurennuksesta.

Jos olisin Järvisen asemassa, minulla olisi esineistetty olo. En ikipäivänä pystyisi kauppaamaan tuotteita julkaisemalla seksiä tihkuvia kuvia, ihan vain rahan takia. Ylipäätään olen niitä somessa pyörijiä, joka ei voi ymmärtää tai sietää sitä, että nuoret kauniit naiset pilaavat arvokkuutensa julkaisemalla itsestään kuvia pikkuvaatteissa (tai ilman vaatteita), mielessään tykkäykset, muiden hyväksyntä ja huomio. Siksipä en ehkä ihan kaikkien yrityksienkään kohdalla ymmärrä, miksi he pilaavat mainettaan tuollasin keinoin. Somessa käyttäytyessä pitäisi miettiä kaksi kertaa miten toimii. Yritysten tulisi säilyttää arvokkuus. Kohuttuihin ''turhiin julkkiksiin'' liitetään paljon negatiivista, joten se ei ainakaan paranna brändin kuvaa. Jos omistaisin yrityksen, voisin toki kaupata somessa tuotetta, mutta en paljastavien kuvien kautta mitä kohujulkkikset someen lataavat.

Yhtälö ei pääty oikein jos yritys haluaa säilyttää arvokkuutensa, mutta kauppaa tuotettaan negatiivisessa valossa pyörivän kohukaunottaren avuin. On muitakin keinoja. Se vaan on karu fakta, että seksi myy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

WOW MITÄ NAISIA

https://wealthygorilla.com/15-most-famous-female-entrepreneurs/8/ On tärkeää, että vaikuttavista, omaa juttuaan tekevistä, rohkeista nais...