torstai 1. kesäkuuta 2017

WOW MITÄ NAISIA


https://wealthygorilla.com/15-most-famous-female-entrepreneurs/8/

On tärkeää, että vaikuttavista, omaa juttuaan tekevistä, rohkeista naisista puhutaan. Olen vähän pettynyt siihen, että yrittäessäni googlettaa suomeksi yrittäjänaisia/ menestyneitä naisyrittäjiä, hakutulokset olivat kerrassaan surkeat. Siispä piti hakea englanniksi, ja onneksi nyt sieltä edes löytyi enemmän tarjontaa. Niille naisille, jotka miettivät uskaltavatko ottaa riskiä yritysmaailmassa, ovat tällaiset esimerkilliset naiset loistava inspiraatio ja malli siitä, että mahdollisuus menestykseen on olemassa, kunhan on sinnikäs ja tekee omaa juttua intohimolla.

Menestyvät yrittäjänaiset ovat inspiroivia tapauksia, joten tässä muutama heistä:



1. Beyonce Knowles

2. Oprah Winfrey
3. Ellen DeGeneres

4. Coco Chanel


5. Cher Wang



Median tulisi kiinnittää enemmän huomiota tällaisiin menestysnaisiin. Eivät kohukaunottaret ja povipommit ole ainoita uutisaiheita.

Kaiken tämän mediassa pyörimisen ja yrittäjyyden tarkastelun jälkeen on pakko todeta, että menestyneeksi yrittäjäksi, suureksi naisnimeksi ei ihan helpolla päästä. Eihän tällaisia naisia voi muuta kuin ihailla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

WOW MITÄ NAISIA

https://wealthygorilla.com/15-most-famous-female-entrepreneurs/8/ On tärkeää, että vaikuttavista, omaa juttuaan tekevistä, rohkeista nais...