lauantai 29. huhtikuuta 2017

MIKSI?

Aloitan blogini kertomalla miksi teen näin. Miksi en tee perinteistä mediaprojektia yrittäjyydestä. Miksi korostan naisia ja feminististä näkökulmaa.

Minä, Liisi Laitila, olen feministi. Monille feminismi tuo mieleen mielikuvat muun muassa kainalokarvoista ja kieltäytymistä siitä, että mies tarjoaisi kahvin. Minulle feminismi ei ole sitä. Minulle feminismi on uskomista oikeuksiin jotka jokaisella ihmisellä tulisi olla. Uskomista siihen, että naisilla on yhtä paljon oikeuksia kuin miehillä. Uskomista parempaan. Uskon siihen, että jokaisella on oikeus omaan kehoonsa ja päättää mitä sillä tehdään. Ei tarvitse radikaaleja mielipiteitä siihen, että olisi feministi (tai edes sinne päin). Ja ei, ei tarvitse olla nainen, että olisi feministi.

 http://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/tasta-tiedat-olevasi-feministi-20-selkeaa-merkkia/4919022

Ylläolevan linkin sisällöstä löytyy merkkejä siitä, miten tunnistaa feministin. Yksinkertainen uskominen parempiin ihmisoikeuksiin kertoo siitä, että uskoo feminismiin.

Tässä blogissa haluan keskittyä naisvoimaan. Olen itse nainen (ainakin nuori semmoinen), joka on vahvasti kiinnostunut yrittäjyydestä. Jo pienestä pitäen yrittäjyys on kuulunut elämääni perheen kautta, joten osaan pohtia yrittäjyyden niin risuista kuin ruusuistakin aikaa. Naisvoimaisella näkökulmalla saan varmasti syvempää pohtimista ja selkeän kokonaisuuden aikaiseksi.



WOW MITÄ NAISIA

https://wealthygorilla.com/15-most-famous-female-entrepreneurs/8/ On tärkeää, että vaikuttavista, omaa juttuaan tekevistä, rohkeista nais...