torstai 25. toukokuuta 2017

HOT JUURI NYT: MICROBLADING

http://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/kauneus/uusin-kulmakarvavillitys-viiltava-microblading

http://www.kakkobrows.com/

https://www.instagram.com/kakkobrows/?hl=fi

''Kestävämpää kuin värjäys, muttei niin lopullista kuin kestopigmentointi. Joko olet kuullut kulmakarvojen microbladingista?''

Kakkobrows on ihanan ystäväni, Annika Kakon perustama yritys, mikä keskittyy kulmakarvojen microbladingiin. Ylläoleva lainaus kertookin selkeästi ja ytimekkäästi sen, mistä tässä kauneusalalla villitsevässä trendissä on kyse.

Ei ihme, että Me Naiset -lehti löysi haastateltavakseen Annikan. Kakkobrows on nimittäin tämän hetken kuumimpia yritysnimiä, ja microblading kuumimpia tekniikoita kauneusalalla Suomessa. Menaiset.fi:n artikkelista löytyykin tieto siitä, että ajat Annikalle ovat niin haluttuja, että varaukset menevät jopa puolen vuoden päähän. Annika aloitti microblading kulmakarvojen tekemisen elokuussa 2016, ja asiakasmäärä vain kasvaa kasvamistaan.

Tässä blogitekstissä haluan keskittyä siihen, miten itse uskon Kakkobrowsin kasvattaneen hurjan suosiomäärän niin nopeassa ajassa. Näin ystävän näkökulmasta ja microblading kulmien ottaneena tiedän sen, että Annika kohtelee asiakasta kuin kukkaa kämmenellä ja takaa parhaan mahdollisen kokemuksen minkä asiakas voi saada. Hyväsydämisyys huokuu Annikasta ja lopputulos on parasta markkinoilla.

Mutta entäs sitten somessa seikkalijana, jos en tuntisi Annikaa? Näkisin Annika Kakon, Kakkobrowsin omistajan, joka on tarttunut viisaaseen aikaan erittäin hyvään liikeideaan. Viimevuosien varrella on selkeästi villinnyt erilaiset kulmakarvatrendit, joten ajoitus on täydellinen: kulmakarvojensa kanssa kamppailevat, toivonsa menettäneet tapaukset ovat saaneet vastauksen ongelmaansa. Vastaus ongelmaan on Kakkobrows. Kakon taiteilemat kulmat ovat tämän päivän kulmakarvatrendien mukaiset, mutta jokainen asiakas omineen toiveineen ja tarpeineen on otettu huomioon. Esimerkiksi Kakkobrows -instagram tiliä selatessa huomaa, että jokaisella asiakkaalla on erilaiset, juuri itsensä näköiset kulmat kulmat. Kulmakarvat joita Annika taiteilee, ovat trendikkäät. Trendit myy. Yksinkertaista ja nerokasta.

Kakkobrows -instagramia tarkastellessa moni muukin asia kiinnittää huomion kuin se, että kädenjälki on kerrassaan upeaa. Seuraajia on jopa 3662! Se on paljon. Kakko on kasvattanut mainettaan kauneusalalla mm. somen kautta. Kuvista, joita Kakko jakaa työnjäljistään, voi bongailla myös muutamia julkisuudesta, kuten blogimaailmasta tuttuja kasvoja. Somen kautta tällainen nerokas kauneustrendi leviää nopesti, etenkin kun alan ammattilaiset ja julkisuuden henkilöt tällasita suosittelevat. Trendikäs myytävä palvelu ja maineen kasvatus somessa, mikä loistava yhdistelmä 2017-luvulla.

On onni olla Annikan ystävä. Yksi maailman parhaista tunteista on se, kun näkee lähimmäisen onnistuvan. Kakkobrowsissa näen erittäin vahvaa onnistumista. En voisi olla ystävästäni ylpeämpi ja Kakkobrowsin menestyksestä iloisempi.

 

Ylhäällä kuva omasta Kakkobrows -lopputuloksestani. Jokainen aamu on edelleen, kahdeksankin kuukauden jälkeen helpompi. Sara Siepin sanoin ''taas löydetty uus helppo tapa huijata miehii, microblading kulmat''.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

WOW MITÄ NAISIA

https://wealthygorilla.com/15-most-famous-female-entrepreneurs/8/ On tärkeää, että vaikuttavista, omaa juttuaan tekevistä, rohkeista nais...